Menu Sluiten

Over Ons

Over Ons

Winkel Morsink Multimedia

Wie zijn we?

Morsink Multimedia is een foto en computer speciaalzaak in Denekamp, Overijssel. Wij zijn een familiebedrijf dat al ruim 50 jaar een gevestigde naam is in Twente. Wij richten ons op studio- en locatiefotografie, reparatie van computers, het maken van Pasfoto’s en de verkoop van consumentenelektronica    

Historie

De oorsprong van het bedrijf ligt bij Antoon Morsink, die op zijn 14e levensjaar gefascineerd raakte door de magie van fotograferen en het ontwikkelen van foto’s. Op zijn 24e kreeg hij de kans om een kleine fotowinkeltje over te nemen, vlak naast de Sint Nicolaaskerk in Denekamp. Dit was voor hem de uitgelezen kans om zich nog verder te ‘ontwikkelen’ in fotografie, en op 15 februari 1965 werd het zijn winkel. Met de komst van comsumentenfotografie werd de winkel al gauw te klein en er werd meermaals uitgebreid in winkeloppervlak en assortiment.

Onze doelstelling

Als relatief kleine fotospeciaalzaak kunnen wij niet altijd opboksen tegen de reuzen in consumentenelektronica, die massaal inkopen en tegen stuntprijzen verkopen. Wij richten ons niet op omzet maar op service en kwaliteit van onze diensten. Zo helpen wij u graag bij het vinden van de camera of accessoire die het best bij uw wensen aansluit. We helpen ook graag met de instellingen of bij andere vragen omtrent uw aankoop. Ook besteden wij extra aandacht aan uw canvas- en fotoafdrukken, zodat u nooit met mislukte foto’s thuiskomt!

Kwaliteit & Service

Kwaliteit en een goede service staan bij ons hoog in het vaandel. De merken die in onze winkel vertegenwoordigd zijn selecteren we op basis van o.a.:

  • Prijs/kwaliteit verhouding in vergelijking met andere merken
  • Beleid van de fabrikant (bijv. qua uitstraling, visie, servicegerichheid en milieuvriendelijkheid)
  • Marktaandeel (en dus de verkrijgbaarheid van bijv. accessoires)
Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Kunnen we u ergens mee helpen?

Tip!
U kunt ook uw foto's via WhatsApp sturen zodat wij deze voor u kunnen afdrukken!