Menu Sluiten

Hulp op afstand?

Computers

Heeft u last van een trage computer of is uw computer gecrasht?

U kunt bij ons terecht voor al uw computer problemen!

of bent u opzoek naar een nieuwe computer? Kom dan bij ons langs in de winkel, wilt u graag een computer voor school, werk of gamen? Wij geven u vrijblijvend advies. 

Ook kunt u door ons uw eigen desktop computer laten samenstellen naar uw eigen wensen 

Wilt u liever dat wij bij u langs komen om uw nieuwe computer te installeren of voor andere problemen? geen probleem! kom langs in de winkel of neem contact met ons op

Laptops

Dekstops

Printers

Netwerk

Accessoires

Service aan huis

IT's Amazing

Wij zijn IT’s Amazing dealer!

Opzoek naar een nieuwe laptop, desktop of andere accessoires? Via de IT’s-amazing webshop kunt u honderden artikelen vinden!

(Voor de beste prijs neem even contact met ons op, deze kunnen nog wel eens hoog uitvallen op de webshop)

Notebook en Tablets

Monitoren en Geluid

Opslag

Printers

Software

Kabels

Onze Reparatie Services

Computer opschonen (apk)

Als uw computer traag begint te worden kan het zijn dat deze vol staat met onnodige programma’s en/of bestanden, of misschien wel besmet is met een virus. Laat dan uw computer door ons nakijken en wij lossen het op.

Repararen van computers

Start uw computer niet meer op? Dan kan het zijn dat er een onderdeel defect is gegaan of is bijvoorbeeld uw scherm/toetsenbord van uw laptop defect gegaan? Dat is geen probleem voor ons, wij repareren het voor u.

Windows herinstallatie

Geeft uw computer allerlei foutmeldingen of is uw systeem gecrasht? Dan is het soms verstandig op het systeem opnieuw te installeren, hierdoor voorkomt u problemen in de toekomst.

Upgraden van systeem voor beter prestaties

Wilt u meer prestaties uit uw computer halen? Voor bijvoorbeeld grafische doeleinden? of wilt u meer opslag ruimte voor alle vakantie foto’s en video’s? Samen met u vinden wij de beste oplossing.

Terug halen van bestanden

Heeft u per ongeluk een heel belangrijk bestand verwijderd of is uw systeem gecrasht. in de meeste gevallen kunnen wij uw bestanden veilig terug halen.

Andere problemen?

Geen probleem, u kunt gewoon bellen of langs komen in de winkel en wij proberen altijd een passende oplossing te bieden.

 

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Kunnen we u ergens mee helpen?

Tip!
U kunt ook uw foto's via WhatsApp sturen zodat wij deze voor u kunnen afdrukken!