Menu Sluiten

Computers

Heeft u last van een trage computer of is uw computer gecrasht?

Sinds 2018 zijn wij begonnen met computer reparatie/service. U kunt bij ons terecht voor al uw computer problemen!

Naast computer reparatie hebben wij ook een breed assortiment aan producten zoals:

Winkel Morsink Multimedia

Met merken van o.a.

Teamviewer

Onze Reparatie Services

Computer opschonen (apk)

Als uw computer traag begint te worden kan het zijn dat deze vol staat met onnodige programma’s en/of bestanden, of misschien wel besmet is met een virus. Laat dan uw computer door ons nakijken en wij lossen het op.

Repararen van computers

Start uw computer niet meer op? Dan kan het zijn dat er een onderdeel defect is gegaan of is bijvoorbeeld uw scherm/toetsenbord van uw laptop defect gegaan? Dat is geen probleem voor ons, wij repareren het voor u.

Windows herinstallatie

Geeft uw computer allerlei foutmeldingen of is uw systeem gecrasht? Dan is het soms verstandig op het systeem opnieuw te installeren, hierdoor voorkomt u problemen in de toekomst.

Upgraden van systeem voor beter prestaties

Wilt u meer prestaties uit uw computer halen? Voor bijvoorbeeld grafische doeleinden? of wilt u meer opslag ruimte voor alle vakantie foto’s en video’s? Samen met u vinden wij de beste oplossing.

Terug halen van bestanden

Heeft u per ongeluk een heel belangrijk bestand verwijderd of is uw systeem gecrasht. in de meeste gevallen kunnen wij uw bestanden veilig terug halen.

Andere problemen?

Geen probleem, u kunt gewoon bellen of langs komen in de winkel en wij proberen altijd een passende oplossing te bieden.

 

Computer reparatie Denekamp

Folder Januari 2019

Open chat
1
test
Kunnen we u ergens mee helpen?